Efternavn AbdelouahedAt vide mere om Abdelouahed efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdelouahed efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdelouahed.

Abdelouahed efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdelouahed, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdelouahed helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdelouahed

Se kort over efternavn Abdelouahed

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdelouahed i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdelouahed, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdelouahed, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdelouahed efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdelouahed efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdelouahed er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdelouahed i verden

 1. Algeriet Algeriet (2213)
 2. Marokko Marokko (1941)
 3. Frankrig Frankrig (29)
 4. Spanien Spanien (17)
 5. Belgien Belgien (14)
 6. USA USA (6)
 7. Canada Canada (5)
 8. England England (5)
 9. Qatar Qatar (4)
 10. Italien Italien (2)
 11. Tyskland Tyskland (1)
 12. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdelouahed rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdelouahed efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdelouahed er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdelouahed er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdelouahed gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdelouahed, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdelouahed.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdelouahed, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdelouahed, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Abdelouahed eller nogle af de efternavne, der ligner Abdelouahed, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdelouahed blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdelouahed med en fælles rod.

 1. Abdelouahd
 2. Abdelouahad
 3. Abdelouahid
 4. Abdeluahed
 5. Abdelhuahed
 6. Abdelouahab
 7. Abdeluahid
 8. Abdelwahed
 9. Abd el ouahed
 10. Abdelsayed
 11. Abdel-wahid
 12. Abdelouadoud
 13. Abdelouafi
 14. Abdelwahad
 15. Abdelwahid
 16. Abdelhamed
 17. Abdelouahhab
 18. Abdel wahid
 19. Abdelouhab
 20. Abdalahe
 21. Abdelah
 22. Abdelhafid
 23. Abdelhamid
 24. Abdelilah
 25. Abdeljaber
 26. Abdeljawad
 27. Abdelkader
 28. Abdelkamel
 29. Abdelkazem
 30. Abdelkhalek
 31. Abdellah
 32. Abdellahi
 33. Abdelmajid
 34. Abdelmalek
 35. Abdelmoumen
 36. Abdelqader
 37. Abdelrahim
 38. Abdelwahab
 39. Abdul-ahad
 40. Abdul-wahid