Efternavn Abdel wahidAt vide mere om Abdel wahid efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdel wahid efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdel wahid.

Abdel wahid efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdel wahid, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdel wahid helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdel wahid

Se kort over efternavn Abdel wahid

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdel wahid i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdel wahid, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdel wahid, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdel wahid efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdel wahid efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdel wahid er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdel wahid i verden

 1. Irak Irak (48506)
 2. Yemen Yemen (6993)
 3. Kuwait Kuwait (386)
 4. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (362)
 5. Libanon Libanon (71)
 6. Jordan Jordan (53)
 7. Syrien Syrien (41)
 8. Palæstinensisk område Palæstinensisk område (12)
 9. Tunesien Tunesien (9)
 10. Oman Oman (7)
 11. Algeriet Algeriet (2)
 12. England England (1)
 13. Israel Israel (1)
 14. Niger Niger (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdel wahid rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdel wahid efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdel wahid er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdel wahid er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdel wahid gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

At afgøre om efternavnet Abdel wahid eller nogle af de efternavne, der ligner Abdel wahid, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdel wahid blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdel wahid med en fælles rod.

 1. Abdel-wahid
 2. Abdelwahid
 3. Abdul-wahid
 4. Abdeluahid
 5. Abdelwahad
 6. Abdelwahed
 7. Abdel wahab
 8. Abdelouahid
 9. Abdel hamid
 10. Abdel sahib
 11. Abdel rahim
 12. Abdelhafid
 13. Abdelhamid
 14. Abdellahi
 15. Abdelmajid
 16. Abdelouahed
 17. Abdelrahim
 18. Abdelwahab
 19. Abdel-wahab
 20. Abdelouahd
 21. Abdelmayid
 22. Abdelouahad
 23. Abdul majid
 24. Abdul hamid
 25. Abdel hadi
 26. Abdel zahra
 27. Abdeluahed
 28. Abdelahi
 29. Abdel gawad
 30. Abdel nabi
 31. Abdel latif
 32. Abdel halim
 33. Abdel mahdi
 34. Abdel baki
 35. Abdel wassa
 36. Abdelmagid
 37. Abd el hamid
 38. Abd el wahab
 39. Abdool wahed
 40. Abdel lah