Efternavn AbdelahAt vide mere om Abdelah efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdelah efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdelah.

Abdelah efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdelah, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdelah helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdelah

Se kort over efternavn Abdelah

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdelah i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdelah, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdelah, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdelah efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdelah efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdelah er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdelah i verden

 1. Marokko Marokko (307)
 2. Spanien Spanien (107)
 3. Egypten Egypten (36)
 4. Mauretanien Mauretanien (15)
 5. Algeriet Algeriet (11)
 6. Sudan Sudan (9)
 7. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (4)
 8. Canada Canada (3)
 9. USA USA (3)
 10. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (2)
 11. Belgien Belgien (1)
 12. Cameroun Cameroun (1)
 13. England England (1)
 14. Italien Italien (1)
 15. Nederlandene Nederlandene (1)
 16. Norge Norge (1)
 17. Filippinerne Filippinerne (1)
 18. Qatar Qatar (1)
 19. Rusland Rusland (1)
 20. Sverige Sverige (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdelah rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdelah efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdelah er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdelah er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdelah. Dette skyldes, at efternavnet Abdelah ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdelah, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdelah.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdelah, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdelah, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Abdelah eller nogle af de efternavne, der ligner Abdelah, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdelah blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdelah med en fælles rod.

 1. Abdela
 2. Abdellah
 3. Abdulah
 4. Abdalah
 5. Abdelahi
 6. Abdala
 7. Abdalahe
 8. Abdalahi
 9. Abdallah
 10. Abdel
 11. Abdelaal
 12. Abdelali
 13. Abdelhak
 14. Abdelhay
 15. Abdelilah
 16. Abdella
 17. Abdellahi
 18. Abdelli
 19. Abdillah
 20. Abdola
 21. Abdula
 22. Abdulahi
 23. Abdulai
 24. Abdullah
 25. Abdollah
 26. Abdelelah
 27. Abdelati
 28. Abdelhai
 29. Abdelhaq
 30. Abdalaah
 31. Abdalat
 32. Abdila
 33. Abdulahu
 34. Abdel-lah
 35. Abdeallah
 36. Abdeli
 37. Abdulan
 38. Abdel lah
 39. Abadalalh
 40. Abd-allah