Efternavn AbdelatefAt vide mere om Abdelatef efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdelatef efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdelatef.

Abdelatef efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdelatef, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdelatef helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdelatef

Se kort over efternavn Abdelatef

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdelatef i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdelatef, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdelatef, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdelatef efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdelatef efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdelatef er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdelatef i verden

 1. Egypten Egypten (1769)
 2. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (4)
 3. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (1)
 4. England England (1)
 5. Israel Israel (1)
 6. Sudan Sudan (1)
 7. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdelatef rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdelatef efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdelatef er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdelatef er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdelatef gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdelatef. Dette skyldes, at efternavnet Abdelatef ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdelatef, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdelatef.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdelatef kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdelatef, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abdelatif
 2. Abdellatif
 3. Abdulatif
 4. Abdelati
 5. Abdeltif
 6. Abdalahe
 7. Abdela
 8. Abdelaal
 9. Abdelah
 10. Abdelali
 11. Abdelaziz
 12. Abdelfatah
 13. Abdeljaber
 14. Abdelkader
 15. Abdelkamel
 16. Abdelkazem
 17. Abdellati
 18. Abdelmalek
 19. Abdelqader
 20. Abdelsayed
 21. Abdularuf
 22. Abdullatif
 23. Abdelhamed
 24. Abdelasis
 25. Abdelwahed
 26. Abdeladim
 27. Abdelaati
 28. Abdelhakem
 29. Abdelazis
 30. Abdelaali
 31. Abdeluahed
 32. Abdalat
 33. Abdulaev
 34. Abdelazeem
 35. Abdelahi
 36. Abdel latif
 37. Abdelkefi
 38. Abdelraouf
 39. Abdelaoui
 40. Abdelazid