Efternavn AbdelkhaleqAt vide mere om Abdelkhaleq efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdelkhaleq efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdelkhaleq.

Abdelkhaleq efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdelkhaleq, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdelkhaleq helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdelkhaleq

Se kort over efternavn Abdelkhaleq

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdelkhaleq i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdelkhaleq, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdelkhaleq, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdelkhaleq efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdelkhaleq efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdelkhaleq er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdelkhaleq i verden

 1. Egypten Egypten (702)
 2. Marokko Marokko (511)
 3. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (239)
 4. USA USA (24)
 5. Qatar Qatar (22)
 6. England England (7)
 7. Jordan Jordan (7)
 8. Kuwait Kuwait (4)
 9. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (2)
 10. Frankrig Frankrig (2)
 11. Belgien Belgien (1)
 12. Canada Canada (1)
 13. Libanon Libanon (1)
 14. Filippinerne Filippinerne (1)
 15. Senegal Senegal (1)
 16. Tunesien Tunesien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdelkhaleq rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdelkhaleq efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdelkhaleq er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdelkhaleq er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdelkhaleq gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdelkhaleq, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdelkhaleq, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Abdelkhalek
 2. Abdelkhalik
 3. Abdelkhalak
 4. Abdul khaleq
 5. Abdelhalim
 6. Abdelkader
 7. Abdelkamel
 8. Abdelkazem
 9. Abdelmalek
 10. Abdul-khaliq
 11. Abdulkhalil
 12. Abdelhamed
 13. Abdelhaq
 14. Abdelhakem
 15. Abdelhalak
 16. Abdel halim
 17. Abdel-salam
 18. Abdelaal
 19. Abdelali
 20. Abdelghani
 21. Abdelhadi
 22. Abdelhady
 23. Abdelhafid
 24. Abdelhak
 25. Abdelhakim
 26. Abdelhamid
 27. Abdelhay
 28. Abdeljaber
 29. Abdelkarim
 30. Abdelmalak
 31. Abdelmalik
 32. Abdelmalki
 33. Abdelouahed
 34. Abdelqader
 35. Abdelsalam
 36. Abdelsayed
 37. Abdul-haqq
 38. Abdulhaqq
 39. Abdelhassen
 40. Abdel-hadi