Efternavn AbdelouahadAt vide mere om Abdelouahad efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdelouahad efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdelouahad.

Abdelouahad efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdelouahad, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdelouahad helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdelouahad

Se kort over efternavn Abdelouahad

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdelouahad i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdelouahad, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdelouahad, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdelouahad efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdelouahad efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdelouahad er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdelouahad i verden

 1. Algeriet Algeriet (1288)
 2. Marokko Marokko (511)
 3. Belgien Belgien (26)
 4. Frankrig Frankrig (5)
 5. England England (4)
 6. USA USA (4)
 7. Sverige Sverige (2)
 8. Canada Canada (1)
 9. Guam Guam (1)
 10. Tunesien Tunesien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdelouahad rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdelouahad efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdelouahad er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdelouahad er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdelouahad. Dette skyldes, at efternavnet Abdelouahad ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdelouahad, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdelouahad.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdelouahad, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdelouahad, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdelouahad kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdelouahad, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abdelouahad eller nogle af de efternavne, der ligner Abdelouahad, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdelouahad blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdelouahad med en fælles rod.

 1. Abdelouahab
 2. Abdelouahed
 3. Abdelouahd
 4. Abdelouahid
 5. Abdeluahid
 6. Abdelwahad
 7. Abdelouahhab
 8. Abdelouhab
 9. Abdeluahed
 10. Abdelhuahed
 11. Abdeljawad
 12. Abdelwahab
 13. Abdul-ahad
 14. Abdulahad
 15. Abdel-wahab
 16. Abdel-wahid
 17. Abdelouadoud
 18. Abdelouafi
 19. Abdelwahid
 20. Abdelwahed
 21. Abdel wahid
 22. Abdel wahab
 23. Abdeloihab
 24. Abdel gawad
 25. Abd el ouahed
 26. Abdel-rahman
 27. Abdel-salam
 28. Abdelaal
 29. Abdelah
 30. Abdelfatah
 31. Abdelhadi
 32. Abdelhady
 33. Abdelhafid
 34. Abdelhak
 35. Abdelhamid
 36. Abdelhay
 37. Abdelilah
 38. Abdellah
 39. Abdellahi
 40. Abdelmajid