Efternavn Abd-allahAt vide mere om Abd-allah efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abd-allah efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abd-allah.

Abd-allah efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abd-allah, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abd-allah helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abd-allah

Se kort over efternavn Abd-allah

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abd-allah i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abd-allah, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abd-allah, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abd-allah efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abd-allah efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abd-allah er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abd-allah i verden

 1. Egypten Egypten (4424)
 2. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (398)
 3. Sudan Sudan (25)
 4. Qatar Qatar (9)
 5. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (7)
 6. USA USA (7)
 7. Bulgarien Bulgarien (5)
 8. Ghana Ghana (4)
 9. Kuwait Kuwait (4)
 10. England England (3)
 11. Nigeria Nigeria (3)
 12. Jordan Jordan (2)
 13. Syrien Syrien (2)
 14. Angola Angola (1)
 15. Australien Australien (1)
 16. Algeriet Algeriet (1)
 17. Spanien Spanien (1)
 18. Frankrig Frankrig (1)
 19. Irak Irak (1)
 20. Kasakhstan Kasakhstan (1)
 21. Sverige Sverige (1)
 22. Tunesien Tunesien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abd-allah rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abd-allah efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abd-allah er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abd-allah er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abd-allah gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

At afgøre om efternavnet Abd-allah eller nogle af de efternavne, der ligner Abd-allah, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abd-allah blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abd-allah med en fælles rod.

 1. Abdallah
 2. Abduallah
 3. Abd allah
 4. Abdeallah
 5. Abdalla
 6. Abdallahi
 7. Abdellah
 8. Abdillah
 9. Abdullah
 10. Abdollah
 11. Abdalah
 12. Abdoullah
 13. Abdalaah
 14. Abdala
 15. Abdalahe
 16. Abdalahi
 17. Abdelah
 18. Abdelilah
 19. Abdella
 20. Abdellahi
 21. Abdilla
 22. Abdillahi
 23. Abdollahi
 24. Abdulah
 25. Abdulla
 26. Abdullahi
 27. Abdullahu
 28. Abdelelah
 29. Abdelillah
 30. Aabdullah
 31. Abdellilah
 32. Abdall
 33. Abdalat
 34. Abdoullahi
 35. Abdhulla
 36. Abeidallah
 37. Abdel-lah
 38. Abdylla
 39. Abdel lah
 40. Abadalalh