Efternavn AbdelouafiAt vide mere om Abdelouafi efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdelouafi efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdelouafi.

Abdelouafi efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdelouafi, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdelouafi helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdelouafi

Se kort over efternavn Abdelouafi

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdelouafi i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdelouafi, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdelouafi, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdelouafi efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdelouafi efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdelouafi er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdelouafi i verden

 1. Marokko Marokko (1193)
 2. Algeriet Algeriet (4)
 3. Belgien Belgien (2)
 4. Canada Canada (1)
 5. Tyskland Tyskland (1)
 6. Guinea Guinea (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdelouafi rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdelouafi efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdelouafi er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdelouafi er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdelouafi, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdelouafi.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdelouafi, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdelouafi, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Abdelouafi eller nogle af de efternavne, der ligner Abdelouafi, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdelouafi blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdelouafi med en fælles rod.

 1. Abdelouahd
 2. Abdelouahid
 3. Abdelali
 4. Abdelghani
 5. Abdelhadi
 6. Abdelhafid
 7. Abdellahi
 8. Abdellati
 9. Abdellouli
 10. Abdelmoumni
 11. Abdelnabi
 12. Abdelouahab
 13. Abdelouahed
 14. Abdel-hadi
 15. Abdelati
 16. Abdelhai
 17. Abdeluahid
 18. Abdelgani
 19. Abdelouahad
 20. Abdelbaki
 21. Abdel hadi
 22. Abdelaati
 23. Abdelouhab
 24. Abdelaali
 25. Abdellali
 26. Abdelahi
 27. Abdel nabi
 28. Abdel baki
 29. Abdelkefi
 30. Abdelloui
 31. Abdelrhani
 32. Abdelbari
 33. Abdelaoui
 34. Abdellawi
 35. Abdalahi
 36. Abdallahi
 37. Abdela
 38. Abdelaal
 39. Abdelah
 40. Abdelatif