Efternavn AbadalAt vide mere om Abadal efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abadal efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abadal.

Abadal efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abadal, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abadal helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abadal

Se kort over efternavn Abadal

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abadal i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abadal, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abadal, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abadal efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abadal efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abadal er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abadal i verden

 1. Pakistan Pakistan (17272)
 2. Iran Iran (1985)
 3. Yemen Yemen (1109)
 4. Indien Indien (394)
 5. Spanien Spanien (333)
 6. Filippinerne Filippinerne (101)
 7. Argentina Argentina (22)
 8. Chile Chile (22)
 9. Irak Irak (16)
 10. Uruguay Uruguay (14)
 11. USA USA (13)
 12. Niger Niger (11)
 13. Andorra Andorra (10)
 14. Cuba Cuba (8)
 15. Ecuador Ecuador (2)
 16. Den Dominikanske Republik Den Dominikanske Republik (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abadal rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abadal efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abadal er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abadal er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abadal kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abadal, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abadal eller nogle af de efternavne, der ligner Abadal, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abadal blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abadal med en fælles rod.

 1. Abatal
 2. Abidal
 3. Abdal
 4. Abdala
 5. Abdali
 6. Abdel
 7. Abdul
 8. Abedul
 9. Abdaly
 10. Abdil
 11. Abdall
 12. Abidali
 13. Abidaly
 14. Abdol
 15. Abadalalh
 16. Abadilla
 17. Abdalla
 18. Abdela
 19. Abdill
 20. Abdola
 21. Abdool
 22. Abdoul
 23. Abdula
 24. Afdahl
 25. Abdalah
 26. Abdiel
 27. Apadula
 28. Abdoli
 29. Abdalat
 30. Abetel
 31. Abdyli
 32. Abduli
 33. Abdule
 34. Abdile
 35. Abdila
 36. Avdala
 37. Abadlia
 38. Abdull
 39. Abdeli
 40. Abd el