Efternavn AbdelwahidAt vide mere om Abdelwahid efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdelwahid efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdelwahid.

Abdelwahid efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdelwahid, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdelwahid helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdelwahid

Se kort over efternavn Abdelwahid

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdelwahid i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdelwahid, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdelwahid, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdelwahid efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdelwahid efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdelwahid er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdelwahid i verden

 1. Sudan Sudan (4200)
 2. Tchad Tchad (867)
 3. Egypten Egypten (427)
 4. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (239)
 5. Marokko Marokko (204)
 6. USA USA (19)
 7. Qatar Qatar (9)
 8. Kuwait Kuwait (4)
 9. Algeriet Algeriet (3)
 10. Malaysia Malaysia (3)
 11. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (2)
 12. Sverige Sverige (2)
 13. Canada Canada (1)
 14. Schweiz Schweiz (1)
 15. Cameroun Cameroun (1)
 16. Spanien Spanien (1)
 17. Skotland Skotland (1)
 18. Italien Italien (1)
 19. Jordan Jordan (1)
 20. Libyen Libyen (1)
 21. Mauretanien Mauretanien (1)
 22. Nederlandene Nederlandene (1)
 23. Oman Oman (1)
 24. Tunesien Tunesien (1)
 25. Yemen Yemen (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdelwahid rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdelwahid efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdelwahid er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdelwahid er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdelwahid. Dette skyldes, at efternavnet Abdelwahid ofte har gennemgået mutationer.

 1. Abdel-wahid
 2. Abdeluahid
 3. Abdelwahad
 4. Abdelwahed
 5. Abdel wahid
 6. Abdelhafid
 7. Abdelhamid
 8. Abdellahi
 9. Abdelmajid
 10. Abdelrahim
 11. Abdelwahab
 12. Abdul-wahid
 13. Abdelmayid
 14. Abdelouahid
 15. Abdeluahed
 16. Abdelahi
 17. Abdelmagid
 18. Abdelazid
 19. Abdalahi
 20. Abdallahi
 21. Abdelah
 22. Abdelali
 23. Abdelatif
 24. Abdelaziz
 25. Abdelhadi
 26. Abdelhakim
 27. Abdelhalim
 28. Abdeljawad
 29. Abdelkarim
 30. Abdellah
 31. Abdellati
 32. Abdellatif
 33. Abdelmalik
 34. Abdelnabi
 35. Abdelouahed
 36. Abdelsayed
 37. Abdillahi
 38. Abdollahi
 39. Abdul-ahad
 40. Abdulahad