Efternavn Abdul-wahidAt vide mere om Abdul-wahid efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdul-wahid efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdul-wahid.

Abdul-wahid efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdul-wahid, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdul-wahid helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdul-wahid

Se kort over efternavn Abdul-wahid

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdul-wahid i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdul-wahid, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdul-wahid, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdul-wahid efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdul-wahid efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdul-wahid er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdul-wahid i verden

 1. USA USA (34)
 2. Nigeria Nigeria (7)
 3. Pakistan Pakistan (6)
 4. England England (5)
 5. Ghana Ghana (4)
 6. Trinidad og Tobago Trinidad og Tobago (4)
 7. Filippinerne Filippinerne (2)
 8. Schweiz Schweiz (1)
 9. Frankrig Frankrig (1)
 10. Skotland Skotland (1)
 11. Irak Irak (1)
 12. Malaysia Malaysia (1)
 13. Nederlandene Nederlandene (1)
 14. Sudan Sudan (1)
 15. Tanzania Tanzania (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdul-wahid rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdul-wahid efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdul-wahid er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdul-wahid er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdul-wahid gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdul-wahid kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdul-wahid, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abdul-wahid eller nogle af de efternavne, der ligner Abdul-wahid, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdul-wahid blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdul-wahid med en fælles rod.

 1. Abdel-wahid
 2. Abdul-ahad
 3. Abdul-hamid
 4. Abdul-majid
 5. Abdul-rahim
 6. Abdul-rashid
 7. Abdul-wadud
 8. Abdul-wakil
 9. Abdul-zahir
 10. Abdelwahid
 11. Abdel wahid
 12. Abdul-amir
 13. Abdul-aziz
 14. Abdul-baqi
 15. Abdul-basir
 16. Abdul-hadi
 17. Abdul-hakim
 18. Abdul-jalil
 19. Abdul-karim
 20. Abdul-qadir
 21. Abdul-raziq
 22. Abdul-samad
 23. Abdul-wahhab
 24. Abdulahad
 25. Abdulahi
 26. Abdulhamid
 27. Abdullahi
 28. Abdulrahim
 29. Abdel-wahab
 30. Abdul-latif
 31. Abdeluahid
 32. Abdelwahad
 33. Abdelwahed
 34. Abdul majid
 35. Abdul hamid
 36. Abdelouahid
 37. Abdul-ali
 38. Abdulwahab
 39. Abdalahi
 40. Abdallahi