Efternavn AbdulahadAt vide mere om Abdulahad efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdulahad efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdulahad.

Abdulahad efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdulahad, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdulahad helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdulahad

Se kort over efternavn Abdulahad

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdulahad i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdulahad, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdulahad, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdulahad efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdulahad efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdulahad er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdulahad i verden

 1. Bangladesh Bangladesh (541)
 2. Sverige Sverige (359)
 3. USA USA (214)
 4. Canada Canada (88)
 5. Brasilien Brasilien (56)
 6. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (48)
 7. Irak Irak (47)
 8. Nigeria Nigeria (29)
 9. England England (21)
 10. Nederlandene Nederlandene (16)
 11. Filippinerne Filippinerne (14)
 12. Pakistan Pakistan (13)
 13. Australien Australien (13)
 14. New Zealand New Zealand (13)
 15. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (9)
 16. Belgien Belgien (8)
 17. Indien Indien (8)
 18. Syrien Syrien (7)
 19. Oman Oman (6)
 20. Afghanistan Afghanistan (5)
 21. Schweiz Schweiz (4)
 22. Kina Kina (4)
 23. Tyskland Tyskland (3)
 24. Danmark Danmark (3)
 25. Palau Palau (1)
 26. Rusland Rusland (1)
 27. Taiwan Taiwan (1)
 28. Østrig Østrig (1)
 29. Bulgarien Bulgarien (1)
 30. Benin Benin (1)
 31. Chile Chile (1)
 32. Egypten Egypten (1)
 33. Finland Finland (1)
 34. Frankrig Frankrig (1)
 35. Irland Irland (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdulahad rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdulahad efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdulahad er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdulahad er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdulahad, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdulahad, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdulahad kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdulahad, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abdulahad eller nogle af de efternavne, der ligner Abdulahad, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdulahad blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdulahad med en fælles rod.

 1. Abdul-ahad
 2. Abdul-hadi
 3. Abdulah
 4. Abdulahi
 5. Abdulhadi
 6. Abdelwahad
 7. Abdullha
 8. Abdalahmad
 9. Abdulwahab
 10. Abdul haq
 11. Abdulahu
 12. Abdalahe
 13. Abdalahi
 14. Abdelaal
 15. Abdelah
 16. Abdelhadi
 17. Abdelhady
 18. Abdelhak
 19. Abdelhay
 20. Abdeljawad
 21. Abdelwahab
 22. Abdul-hamid
 23. Abdul-haqq
 24. Abdul-samad
 25. Abdul-wahid
 26. Abdula
 27. Abdulai
 28. Abdularuf
 29. Abdulatif
 30. Abdulaziz
 31. Abdulghani
 32. Abdulhamid
 33. Abdulhaqq
 34. Abdulla
 35. Abdullah
 36. Abdullahi
 37. Abdullahu
 38. Abdulrab
 39. Abdulrahim
 40. Abdulrahman