Efternavn AbadillaAt vide mere om Abadilla efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abadilla efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abadilla.

Abadilla efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abadilla, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abadilla helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abadilla

Se kort over efternavn Abadilla

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abadilla i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abadilla, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abadilla, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abadilla efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abadilla efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abadilla er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abadilla i verden

 1. Filippinerne Filippinerne (6824)
 2. USA USA (489)
 3. Singapore Singapore (52)
 4. Mexico Mexico (48)
 5. Qatar Qatar (32)
 6. Australien Australien (11)
 7. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (8)
 8. England England (6)
 9. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (4)
 10. Canada Canada (2)
 11. Japan Japan (2)
 12. Kina Kina (1)
 13. Tyskland Tyskland (1)
 14. Spanien Spanien (1)
 15. Kirgisistan Kirgisistan (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abadilla rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abadilla efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abadilla er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abadilla er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abadilla. Dette skyldes, at efternavnet Abadilla ofte har gennemgået mutationer.

 1. Abdilla
 2. Abadillo
 3. Abdalla
 4. Abdella
 5. Abdill
 6. Abdillah
 7. Abdille
 8. Abdulla
 9. Abedillo
 10. Abdila
 11. Abdylla
 12. Abadlia
 13. Abadal
 14. Abadalalh
 15. Abatelli
 16. Abdala
 17. Abdallah
 18. Abdela
 19. Abdellah
 20. Abdelli
 21. Abdillahi
 22. Abdola
 23. Abdula
 24. Abdullah
 25. Abdulle
 26. Avedillo
 27. Abdollah
 28. Abdiel
 29. Apadula
 30. Abdil
 31. Abdall
 32. Abdullha
 33. Abeidella
 34. Abeidalla
 35. Abdhulla
 36. Abdile
 37. Abatiello
 38. Abdoula
 39. Abdull
 40. Abidelli