Efternavn Abdel-zahraAt vide mere om Abdel-zahra efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdel-zahra efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdel-zahra.

Abdel-zahra efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdel-zahra, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdel-zahra helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdel-zahra

Se kort over efternavn Abdel-zahra

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdel-zahra i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdel-zahra, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdel-zahra, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdel-zahra efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdel-zahra efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdel-zahra er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdel-zahra i verden

 1. Irak Irak (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdel-zahra rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdel-zahra efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdel-zahra er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdel-zahra er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdel-zahra, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdel-zahra.

 1. Abdel zahra
 2. Abdel-rahman
 3. Abdul-zahir
 4. Abdel-wahab
 5. Abdel-wahid
 6. Abdel-lah
 7. Abdel-bary
 8. Abdel-salam
 9. Abdel-sattar
 10. Abdelah
 11. Abdelilah
 12. Abdellah
 13. Abdellahi
 14. Abdelouahab
 15. Abdelouahed
 16. Abdelrahim
 17. Abdelrahman
 18. Abdelraza
 19. Abdelwahab
 20. Abdul-ahad
 21. Abdul-rahim
 22. Abdul-rahman
 23. Abdul-wahhab
 24. Abdul-wahid
 25. Abdel-hadi
 26. Abdelelah
 27. Abdelouahd
 28. Abdeluahid
 29. Abdelwahad
 30. Abdelwahid
 31. Abdelouahad
 32. Abdelouahhab
 33. Abdelwahed
 34. Abdel wahid
 35. Abdel wahab
 36. Abdel sada
 37. Abdelouahid
 38. Abdeluahed
 39. Abdelahi
 40. Abdel sahib