Efternavn Abdelilah



At vide mere om Abdelilah efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdelilah efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdelilah.

Abdelilah efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdelilah, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdelilah helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdelilah

Se kort over efternavn Abdelilah

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdelilah i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdelilah, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdelilah, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdelilah efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdelilah efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdelilah er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdelilah i verden

 1. Marokko Marokko (5415)
 2. USA USA (37)
 3. Frankrig Frankrig (14)
 4. Canada Canada (12)
 5. Belgien Belgien (3)
 6. Tyskland Tyskland (2)
 7. Spanien Spanien (2)
 8. Norge Norge (2)
 9. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (1)
 10. Østrig Østrig (1)
 11. Algeriet Algeriet (1)
 12. Grækenland Grækenland (1)
 13. Mali Mali (1)
 14. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (1)
 15. Tyrkiet Tyrkiet (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdelilah rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdelilah efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdelilah er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdelilah er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdelilah. Dette skyldes, at efternavnet Abdelilah ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdelilah, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdelilah.

At afgøre om efternavnet Abdelilah eller nogle af de efternavne, der ligner Abdelilah, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdelilah blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdelilah med en fælles rod.

 1. Abdellah
 2. Abdelelah
 3. Abdelillah
 4. Abdelhilah
 5. Abdellilah
 6. Abdel-lah
 7. Abdel lah
 8. Abdallah
 9. Abdelah
 10. Abdella
 11. Abdellahi
 12. Abdillah
 13. Abdullah
 14. Abdollah
 15. Abdeallah
 16. Abd-allah
 17. Abdalla
 18. Abdallahi
 19. Abdela
 20. Abdelaal
 21. Abdelali
 22. Abdelfatah
 23. Abdelhak
 24. Abdelhay
 25. Abdellati
 26. Abdelli
 27. Abdelmalak
 28. Abdelsalam
 29. Abdilla
 30. Abdillahi
 31. Abdollahi
 32. Abdulah
 33. Abdulla
 34. Abdullahi
 35. Abdullahu
 36. Abdalah
 37. Abdelouahd
 38. Abdelhai
 39. Abduallah
 40. Abdeljalak