Efternavn AbadalalhAt vide mere om Abadalalh efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abadalalh efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abadalalh.

Abadalalh efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abadalalh, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abadalalh helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abadalalh

Se kort over efternavn Abadalalh

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abadalalh i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abadalalh, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abadalalh, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abadalalh efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abadalalh efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abadalalh er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abadalalh i verden

 1. Pakistan Pakistan (165557)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abadalalh rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abadalalh efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abadalalh er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abadalalh er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abadalalh gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abadalalh. Dette skyldes, at efternavnet Abadalalh ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abadalalh, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abadalalh, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Abdalah
 2. Abdalaah
 3. Abadal
 4. Abadilla
 5. Abdala
 6. Abdalahe
 7. Abdalahi
 8. Abdalla
 9. Abdallah
 10. Abdelah
 11. Abdelali
 12. Abdulah
 13. Abdall
 14. Abdalat
 15. Abadillo
 16. Abatal
 17. Abatelli
 18. Abd-allah
 19. Abdali
 20. Abdallahi
 21. Abdela
 22. Abdelaal
 23. Abdelilah
 24. Abdella
 25. Abdellah
 26. Abdelli
 27. Abdill
 28. Abdilla
 29. Abdillah
 30. Abdille
 31. Abdola
 32. Abdula
 33. Abdulahi
 34. Abdulai
 35. Abdulla
 36. Abdullah
 37. Abdulle
 38. Abedillo
 39. Abdollah
 40. Abdaly