Efternavn AbdalaheAt vide mere om Abdalahe efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdalahe efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdalahe.

Abdalahe efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdalahe, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdalahe helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdalahe

Se kort over efternavn Abdalahe

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdalahe i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdalahe, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdalahe, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdalahe efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdalahe efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdalahe er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdalahe i verden

 1. Spanien Spanien (55)
 2. Algeriet Algeriet (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdalahe rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdalahe efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdalahe er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdalahe er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdalahe. Dette skyldes, at efternavnet Abdalahe ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdalahe, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdalahe.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdalahe, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdalahe, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Abdalahi
 2. Abdalah
 3. Abdala
 4. Abdallah
 5. Abdallahi
 6. Abdelah
 7. Abdulah
 8. Abdulahi
 9. Abdalaah
 10. Abdalat
 11. Abdelahi
 12. Abdulahu
 13. Abadalalh
 14. Abd-allah
 15. Abdali
 16. Abdalla
 17. Abdela
 18. Abdelaal
 19. Abdelali
 20. Abdellah
 21. Abdellahi
 22. Abdillah
 23. Abdillahi
 24. Abdille
 25. Abdola
 26. Abdollahi
 27. Abdoulaye
 28. Abdula
 29. Abdulahad
 30. Abdulai
 31. Abdullah
 32. Abdullahi
 33. Abdullahu
 34. Abdulle
 35. Abdollah
 36. Abdoulahi
 37. Abdaly
 38. Abdelatef
 39. Abdelati
 40. Abduallah