Efternavn AbdelwahadAt vide mere om Abdelwahad efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdelwahad efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdelwahad.

Abdelwahad efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdelwahad, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdelwahad helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdelwahad

Se kort over efternavn Abdelwahad

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdelwahad i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdelwahad, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdelwahad, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdelwahad efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdelwahad efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdelwahad er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdelwahad i verden

 1. Algeriet Algeriet (5)
 2. Egypten Egypten (1)
 3. Marokko Marokko (1)
 4. Qatar Qatar (1)
 5. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (1)
 6. Sverige Sverige (1)
 7. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdelwahad rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdelwahad efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdelwahad er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdelwahad er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdelwahad. Dette skyldes, at efternavnet Abdelwahad ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdelwahad, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdelwahad.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdelwahad, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdelwahad, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Abdelwahab
 2. Abdelwahid
 3. Abdelwahed
 4. Abdeljawad
 5. Abdul-ahad
 6. Abdulahad
 7. Abdel-wahab
 8. Abdel-wahid
 9. Abdeluahid
 10. Abdelouahad
 11. Abdel wahid
 12. Abdel wahab
 13. Abdeluahed
 14. Abdulwahab
 15. Abdalwahab
 16. Abdelaal
 17. Abdelah
 18. Abdelfatah
 19. Abdelhadi
 20. Abdelhady
 21. Abdelhafid
 22. Abdelhak
 23. Abdelhamid
 24. Abdelhay
 25. Abdellah
 26. Abdellahi
 27. Abdelmajid
 28. Abdelmalak
 29. Abdelouahab
 30. Abdelouahed
 31. Abdelrahim
 32. Abdelrahman
 33. Abdelraza
 34. Abdelsalam
 35. Abdelsayed
 36. Abdul-wahid
 37. Abdel-hadi
 38. Abdeljaouad
 39. Abdelouahd
 40. Abdelmayid