Efternavn AbdelouahdAt vide mere om Abdelouahd efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdelouahd efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdelouahd.

Abdelouahd efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdelouahd, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdelouahd helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdelouahd

Se kort over efternavn Abdelouahd

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdelouahd i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdelouahd, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdelouahd, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdelouahd efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdelouahd efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdelouahd er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdelouahd i verden

 1. Marokko Marokko (4)
 2. Norge Norge (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdelouahd rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdelouahd efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdelouahd er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdelouahd er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdelouahd, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdelouahd.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdelouahd kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdelouahd, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abdelouahd eller nogle af de efternavne, der ligner Abdelouahd, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdelouahd blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdelouahd med en fælles rod.

 1. Abdelouahed
 2. Abdelouahad
 3. Abdelouahid
 4. Abdelouahab
 5. Abdelouafi
 6. Abdeluahid
 7. Abdeluahed
 8. Abdelhuahed
 9. Abdelah
 10. Abdelilah
 11. Abdellah
 12. Abdellahi
 13. Abdel-wahid
 14. Abdelelah
 15. Abdeljaouad
 16. Abdelouadoud
 17. Abdelwahad
 18. Abdelwahid
 19. Abdelouahhab
 20. Abdelwahed
 21. Abdel wahid
 22. Abdelouhab
 23. Abdelahi
 24. Abdel mahdi
 25. Abdel-lah
 26. Abd el ouahed
 27. Abdel lah
 28. Abdalahe
 29. Abdalahi
 30. Abdallah
 31. Abdallahi
 32. Abdela
 33. Abdelaal
 34. Abdelali
 35. Abdelfatah
 36. Abdelghani
 37. Abdelhadi
 38. Abdelhady
 39. Abdelhafid
 40. Abdelhak