Efternavn Abdul-ahadAt vide mere om Abdul-ahad efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdul-ahad efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdul-ahad.

Abdul-ahad efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdul-ahad, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdul-ahad helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdul-ahad

Se kort over efternavn Abdul-ahad

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdul-ahad i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdul-ahad, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdul-ahad, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdul-ahad efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdul-ahad efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdul-ahad er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdul-ahad i verden

 1. USA USA (42)
 2. Sverige Sverige (14)
 3. Canada Canada (9)
 4. Nigeria Nigeria (9)
 5. England England (8)
 6. Benin Benin (2)
 7. Tyskland Tyskland (2)
 8. Schweiz Schweiz (1)
 9. Danmark Danmark (1)
 10. Frankrig Frankrig (1)
 11. Irak Irak (1)
 12. Kuwait Kuwait (1)
 13. Libanon Libanon (1)
 14. Filippinerne Filippinerne (1)
 15. Rusland Rusland (1)
 16. Trinidad og Tobago Trinidad og Tobago (1)
 17. Sydafrika Sydafrika (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdul-ahad rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdul-ahad efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdul-ahad er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdul-ahad er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdul-ahad. Dette skyldes, at efternavnet Abdul-ahad ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdul-ahad, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdul-ahad.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdul-ahad kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdul-ahad, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abdul-ahad eller nogle af de efternavne, der ligner Abdul-ahad, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdul-ahad blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdul-ahad med en fælles rod.

 1. Abdulahad
 2. Abdul-hadi
 3. Abdul-samad
 4. Abdul-wahid
 5. Abdelwahad
 6. Abdulwahab
 7. Abdeljawad
 8. Abdelwahab
 9. Abdul-amir
 10. Abdul-aziz
 11. Abdul-ghani
 12. Abdul-hamid
 13. Abdul-haqq
 14. Abdul-majid
 15. Abdul-rahim
 16. Abdul-rahman
 17. Abdul-rashid
 18. Abdul-salam
 19. Abdul-wadud
 20. Abdul-wahhab
 21. Abdul-zahir
 22. Abdulah
 23. Abdulahi
 24. Abdulhadi
 25. Abdulhamid
 26. Abdullah
 27. Abdullahi
 28. Abdullahu
 29. Abdulrahim
 30. Abdulrahman
 31. Abdel-wahab
 32. Abdel-wahid
 33. Abdel-hadi
 34. Abdulsayed
 35. Abdeluahid
 36. Abdelwahid
 37. Abdelouahad
 38. Abdelwahed
 39. Abdul samad
 40. Abdeluahed