Efternavn AbdelhamedAt vide mere om Abdelhamed efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdelhamed efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdelhamed.

Abdelhamed efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdelhamed, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdelhamed helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdelhamed

Se kort over efternavn Abdelhamed

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdelhamed i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdelhamed, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdelhamed, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdelhamed efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdelhamed efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdelhamed er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdelhamed i verden

 1. Egypten Egypten (21355)
 2. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (795)
 3. Kuwait Kuwait (58)
 4. USA USA (51)
 5. Qatar Qatar (44)
 6. Sudan Sudan (36)
 7. England England (9)
 8. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (4)
 9. Libyen Libyen (4)
 10. Østrig Østrig (2)
 11. Canada Canada (2)
 12. Australien Australien (1)
 13. Schweiz Schweiz (1)
 14. Algeriet Algeriet (1)
 15. Spanien Spanien (1)
 16. Finland Finland (1)
 17. Frankrig Frankrig (1)
 18. Grækenland Grækenland (1)
 19. Ukraine Ukraine (1)
 20. Yemen Yemen (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdelhamed rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdelhamed efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdelhamed er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdelhamed er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdelhamed. Dette skyldes, at efternavnet Abdelhamed ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdelhamed, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdelhamed.

At afgøre om efternavnet Abdelhamed eller nogle af de efternavne, der ligner Abdelhamed, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdelhamed blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdelhamed med en fælles rod.

 1. Abdelhamid
 2. Abdelhafid
 3. Abdelkamel
 4. Abdelsayed
 5. Abdulhamid
 6. Abdelwahed
 7. Abdelhakem
 8. Abdeluahed
 9. Abdel hamid
 10. Abdelhamza
 11. Abdelhuahed
 12. Abdelhadi
 13. Abdelhady
 14. Abdelhak
 15. Abdelhakim
 16. Abdelhalim
 17. Abdelhay
 18. Abdeljaber
 19. Abdeljawad
 20. Abdelkader
 21. Abdelkazem
 22. Abdelkhalek
 23. Abdelmajid
 24. Abdelmalek
 25. Abdelouahed
 26. Abdelqader
 27. Abdul-hameed
 28. Abdul-hamid
 29. Abdelhassen
 30. Abdelatef
 31. Abdulsayed
 32. Abdelmayid
 33. Abdelhai
 34. Abdelkhaleq
 35. Abdeluahid
 36. Abdelwahad
 37. Abdelwahid
 38. Abdelhaq
 39. Abdelhanin
 40. Abdelhabib