Efternavn AbdelouahabAt vide mere om Abdelouahab efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdelouahab efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdelouahab.

Abdelouahab efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdelouahab, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdelouahab helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdelouahab

Se kort over efternavn Abdelouahab

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdelouahab i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdelouahab, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdelouahab, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdelouahab efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdelouahab efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdelouahab er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdelouahab i verden

 1. Algeriet Algeriet (6980)
 2. Marokko Marokko (1192)
 3. Frankrig Frankrig (194)
 4. Spanien Spanien (36)
 5. Belgien Belgien (27)
 6. Canada Canada (13)
 7. Brasilien Brasilien (10)
 8. USA USA (10)
 9. Sverige Sverige (4)
 10. Tunesien Tunesien (4)
 11. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (2)
 12. Tyskland Tyskland (2)
 13. England England (1)
 14. Wales Wales (1)
 15. Italien Italien (1)
 16. Rusland Rusland (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdelouahab rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdelouahab efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdelouahab er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdelouahab er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdelouahab. Dette skyldes, at efternavnet Abdelouahab ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdelouahab, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdelouahab, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdelouahab kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdelouahab, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abdelouahad
 2. Abdelouahhab
 3. Abdelouhab
 4. Abdelouahed
 5. Abdelwahab
 6. Abdel-wahab
 7. Abdelouahd
 8. Abdel wahab
 9. Abdelouahid
 10. Abdeloihab
 11. Abdelouafi
 12. Abdeluahid
 13. Abdelwahad
 14. Abdeluahed
 15. Abdulwahab
 16. Abdel sahib
 17. Abdalwahab
 18. Abd el wahab
 19. Abdelhuahed
 20. Abdel-rahman
 21. Abdel-salam
 22. Abdelaal
 23. Abdelah
 24. Abdelfatah
 25. Abdelhak
 26. Abdelhay
 27. Abdelilah
 28. Abdeljawad
 29. Abdellah
 30. Abdellahi
 31. Abdelmalak
 32. Abdelmoula
 33. Abdelrahim
 34. Abdelrahman
 35. Abdelraza
 36. Abdelsalam
 37. Abdul-ahad
 38. Abdul-wahhab
 39. Abdulahad
 40. Abdel-wahid