Efternavn AbbatielloAt vide mere om Abbatiello efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abbatiello efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abbatiello.

Abbatiello efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abbatiello, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abbatiello helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abbatiello

Se kort over efternavn Abbatiello

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abbatiello i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abbatiello, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abbatiello, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abbatiello efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abbatiello efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abbatiello er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abbatiello i verden

 1. USA USA (1029)
 2. Italien Italien (1003)
 3. Canada Canada (40)
 4. Schweiz Schweiz (35)
 5. England England (32)
 6. Argentina Argentina (21)
 7. Frankrig Frankrig (13)
 8. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (2)
 9. Belgien Belgien (1)
 10. Bulgarien Bulgarien (1)
 11. Kina Kina (1)
 12. Tyskland Tyskland (1)
 13. Den Dominikanske Republik Den Dominikanske Republik (1)
 14. Skotland Skotland (1)
 15. Wales Wales (1)
 16. Mexico Mexico (1)
 17. Amerikanske Jomfruøer Amerikanske Jomfruøer (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abbatiello rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abbatiello efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abbatiello er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abbatiello er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abbatiello. Dette skyldes, at efternavnet Abbatiello ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abbatiello, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abbatiello.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abbatiello, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abbatiello, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abbatiello kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abbatiello, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abatiello
 2. Abatelli
 3. Abadillo
 4. Abadilla
 5. Abedillo
 6. Avitello
 7. Abethell
 8. Abatal
 9. Abdalla
 10. Abdella
 11. Abdelli
 12. Abdill
 13. Abdilla
 14. Abdille
 15. Avedillo
 16. Abdiel
 17. Abdall
 18. Abeidella
 19. Abetel
 20. Abou diallo
 21. Abidelli
 22. Abadal
 23. Abadalalh
 24. Abdala
 25. Abdali
 26. Abdallah
 27. Abdel
 28. Abdela
 29. Abdelah
 30. Abdelali
 31. Abdelilah
 32. Abdellah
 33. Abdillah
 34. Abdulla
 35. Abdulle
 36. Abodeely
 37. Abdalah
 38. Abdaly
 39. Abdelelah
 40. Abdelillah