Efternavn AbdelouhabAt vide mere om Abdelouhab efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdelouhab efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdelouhab.

Abdelouhab efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdelouhab, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdelouhab helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdelouhab

Se kort over efternavn Abdelouhab

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdelouhab i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdelouhab, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdelouhab, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdelouhab efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdelouhab efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdelouhab er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdelouhab i verden

 1. Algeriet Algeriet (1633)
 2. Marokko Marokko (613)
 3. Frankrig Frankrig (60)
 4. USA USA (4)
 5. England England (2)
 6. Sverige Sverige (2)
 7. Belgien Belgien (1)
 8. Canada Canada (1)
 9. Egypten Egypten (1)
 10. Finland Finland (1)
 11. Luxembourg Luxembourg (1)
 12. Wallis og Futuna Wallis og Futuna (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdelouhab rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdelouhab efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdelouhab er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdelouhab er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdelouhab gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdelouhab. Dette skyldes, at efternavnet Abdelouhab ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdelouhab, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdelouhab.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdelouhab, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdelouhab, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Abdelouhab eller nogle af de efternavne, der ligner Abdelouhab, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdelouhab blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdelouhab med en fælles rod.

 1. Abdelouahab
 2. Abdeloihab
 3. Abdelwahab
 4. Abdelouahad
 5. Abdelouahhab
 6. Abdelhak
 7. Abdelhay
 8. Abdelmoula
 9. Abdelouahed
 10. Abdel-wahab
 11. Abdelouahd
 12. Abdelhai
 13. Abdelouafi
 14. Abdelwahad
 15. Abdelhaq
 16. Abdel wahab
 17. Abdelouahid
 18. Abdulwahab
 19. Abdalwahab
 20. Abdela
 21. Abdelaal
 22. Abdelah
 23. Abdelfatah
 24. Abdelghani
 25. Abdelhadi
 26. Abdelhady
 27. Abdelilah
 28. Abdeljawad
 29. Abdella
 30. Abdellah
 31. Abdellahi
 32. Abdellouli
 33. Abdelmalak
 34. Abdelmoumen
 35. Abdelmoumni
 36. Abdelnabi
 37. Abdelnour
 38. Abdelrahim
 39. Abdelrahman
 40. Abdelraza