Efternavn AbatelliAt vide mere om Abatelli efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abatelli efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abatelli.

Abatelli efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abatelli, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abatelli helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abatelli

Se kort over efternavn Abatelli

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abatelli i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abatelli, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abatelli, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abatelli efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abatelli efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abatelli er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abatelli i verden

 1. Italien Italien (121)
 2. USA USA (70)
 3. Argentina Argentina (17)
 4. Tyskland Tyskland (1)
 5. Rumænien Rumænien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abatelli rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abatelli efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abatelli er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abatelli er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abatelli gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

At afgøre om efternavnet Abatelli eller nogle af de efternavne, der ligner Abatelli, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abatelli blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abatelli med en fælles rod.

 1. Abdelli
 2. Abatiello
 3. Abidelli
 4. Abadilla
 5. Abatal
 6. Abbatiello
 7. Abdelali
 8. Abdella
 9. Avitello
 10. Abetel
 11. Abdeli
 12. Abadillo
 13. Abethell
 14. Abadal
 15. Abadalalh
 16. Abdali
 17. Abdalla
 18. Abdel
 19. Abdela
 20. Abdelah
 21. Abdellah
 22. Abdellahi
 23. Abdellati
 24. Abdill
 25. Abdilla
 26. Abdille
 27. Abdulai
 28. Abdulla
 29. Abdulle
 30. Abedillo
 31. Abodeely
 32. Abdelati
 33. Abdiel
 34. Abdelhai
 35. Abdeltif
 36. Abdelaali
 37. Abdellali
 38. Abdall
 39. Abidali
 40. Abdiwali