Efternavn AbdelelahAt vide mere om Abdelelah efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdelelah efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdelelah.

Abdelelah efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdelelah, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdelelah helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdelelah

Se kort over efternavn Abdelelah

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdelelah i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdelelah, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdelelah, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdelelah efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdelelah efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdelelah er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdelelah i verden

 1. Egypten Egypten (244)
 2. England England (1)
 3. Grækenland Grækenland (1)
 4. Marokko Marokko (1)
 5. Malaysia Malaysia (1)
 6. Qatar Qatar (1)
 7. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (1)
 8. Sudan Sudan (1)
 9. Thailand Thailand (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdelelah rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdelelah efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdelelah er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdelelah er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdelelah gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdelelah kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdelelah, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abdelelah eller nogle af de efternavne, der ligner Abdelelah, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdelelah blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdelelah med en fælles rod.

 1. Abdelilah
 2. Abdellah
 3. Abdel-lah
 4. Abdel lah
 5. Abdallah
 6. Abdelah
 7. Abdella
 8. Abdellahi
 9. Abdillah
 10. Abdullah
 11. Abdollah
 12. Abdelillah
 13. Abdelhilah
 14. Abdelfetah
 15. Abdellilah
 16. Abdeallah
 17. Abd-allah
 18. Abdalla
 19. Abdallahi
 20. Abdela
 21. Abdelaal
 22. Abdelali
 23. Abdelfatah
 24. Abdelhak
 25. Abdelhay
 26. Abdellati
 27. Abdelli
 28. Abdelmalak
 29. Abdelsalam
 30. Abdilla
 31. Abdillahi
 32. Abdollahi
 33. Abdulah
 34. Abdulla
 35. Abdullahi
 36. Abdullahu
 37. Abdalah
 38. Abdelouahd
 39. Abdelhai
 40. Abduallah