Efternavn AbdeluahedAt vide mere om Abdeluahed efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdeluahed efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdeluahed.

Abdeluahed efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdeluahed, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdeluahed helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdeluahed

Se kort over efternavn Abdeluahed

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdeluahed i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdeluahed, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdeluahed, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdeluahed efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdeluahed efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdeluahed er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdeluahed i verden

 1. Spanien Spanien (12)
 2. Marokko Marokko (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdeluahed rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdeluahed efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdeluahed er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdeluahed er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdeluahed gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdeluahed. Dette skyldes, at efternavnet Abdeluahed ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdeluahed, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdeluahed, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdeluahed kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdeluahed, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abdeluahed eller nogle af de efternavne, der ligner Abdeluahed, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdeluahed blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdeluahed med en fælles rod.

 1. Abdelouahed
 2. Abdeluahid
 3. Abdelwahed
 4. Abdelhuahed
 5. Abdelsayed
 6. Abdelouahd
 7. Abdelwahad
 8. Abdelwahid
 9. Abdelhamed
 10. Abdelouahad
 11. Abdelouahid
 12. Abdalahe
 13. Abdelah
 14. Abdelhafid
 15. Abdelhamid
 16. Abdeljaber
 17. Abdeljawad
 18. Abdelkader
 19. Abdelkamel
 20. Abdelkazem
 21. Abdellah
 22. Abdellahi
 23. Abdelmajid
 24. Abdelmalek
 25. Abdelouahab
 26. Abdelqader
 27. Abdelrahim
 28. Abdelwahab
 29. Abdul-ahad
 30. Abdulahad
 31. Abdel-wahid
 32. Abdelatef
 33. Abdulsayed
 34. Abdelmayid
 35. Abdel wahid
 36. Abdelhakem
 37. Abdelahi
 38. Abdelhedi
 39. Abdelmagid
 40. Abd el ouahed