Efternavn Abdel-wahabAt vide mere om Abdel-wahab efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdel-wahab efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdel-wahab.

Abdel-wahab efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdel-wahab, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdel-wahab helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdel-wahab

Se kort over efternavn Abdel-wahab

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdel-wahab i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdel-wahab, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdel-wahab, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdel-wahab efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdel-wahab efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdel-wahab er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdel-wahab i verden

 1. Egypten Egypten (2288)
 2. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (239)
 3. USA USA (27)
 4. Sudan Sudan (16)
 5. England England (13)
 6. Canada Canada (7)
 7. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (4)
 8. Tchad Tchad (4)
 9. Schweiz Schweiz (2)
 10. Tyskland Tyskland (2)
 11. Danmark Danmark (2)
 12. Østrig Østrig (1)
 13. Frankrig Frankrig (1)
 14. Nordirland Nordirland (1)
 15. Skotland Skotland (1)
 16. Irland Irland (1)
 17. Irak Irak (1)
 18. Jordan Jordan (1)
 19. Libanon Libanon (1)
 20. Nederlandene Nederlandene (1)
 21. Oman Oman (1)
 22. Yemen Yemen (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdel-wahab rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdel-wahab efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdel-wahab er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdel-wahab er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdel-wahab gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdel-wahab, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdel-wahab.

At afgøre om efternavnet Abdel-wahab eller nogle af de efternavne, der ligner Abdel-wahab, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdel-wahab blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdel-wahab med en fælles rod.

 1. Abdelwahab
 2. Abdel wahab
 3. Abdelouahab
 4. Abdul-wahhab
 5. Abdel-wahid
 6. Abdelwahad
 7. Abdulwahab
 8. Abdalwahab
 9. Abd el wahab
 10. Abdel-rahman
 11. Abdel-salam
 12. Abdul-ahad
 13. Abdul-wahid
 14. Abdel-zahra
 15. Abdelwahid
 16. Abdelouahad
 17. Abdelouahhab
 18. Abdelwahed
 19. Abdel wahid
 20. Abdelouhab
 21. Abdeloihab
 22. Abdel sahib
 23. Abdel-fatah
 24. Abdel-lah
 25. Abdel-sattar
 26. Abdelaal
 27. Abdelah
 28. Abdelfatah
 29. Abdelhak
 30. Abdelhay
 31. Abdelilah
 32. Abdeljawad
 33. Abdellah
 34. Abdellahi
 35. Abdelmalak
 36. Abdelouahed
 37. Abdelrahim
 38. Abdelrahman
 39. Abdelraza
 40. Abdelsalam