Efternavn AbdeluahidAt vide mere om Abdeluahid efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdeluahid efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdeluahid.

Abdeluahid efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdeluahid, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdeluahid helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdeluahid

Se kort over efternavn Abdeluahid

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdeluahid i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdeluahid, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdeluahid, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdeluahid efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdeluahid efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdeluahid er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdeluahid i verden

 1. Belgien Belgien (1)
 2. Spanien Spanien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdeluahid rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdeluahid efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdeluahid er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdeluahid er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdeluahid gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdeluahid kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdeluahid, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abdeluahid eller nogle af de efternavne, der ligner Abdeluahid, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdeluahid blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdeluahid med en fælles rod.

 1. Abdelwahid
 2. Abdelouahid
 3. Abdeluahed
 4. Abdelhafid
 5. Abdelhamid
 6. Abdellahi
 7. Abdelmajid
 8. Abdelouahed
 9. Abdelrahim
 10. Abdel-wahid
 11. Abdelouahd
 12. Abdelmayid
 13. Abdelwahad
 14. Abdelouahad
 15. Abdelwahed
 16. Abdel wahid
 17. Abdelahi
 18. Abdelmagid
 19. Abdelhuahed
 20. Abdelazid
 21. Abdalahi
 22. Abdallahi
 23. Abdelah
 24. Abdelali
 25. Abdelatif
 26. Abdelaziz
 27. Abdelhadi
 28. Abdelhakim
 29. Abdelhalim
 30. Abdeljawad
 31. Abdelkarim
 32. Abdellah
 33. Abdellati
 34. Abdellatif
 35. Abdelmalik
 36. Abdelnabi
 37. Abdelouahab
 38. Abdelsayed
 39. Abdelwahab
 40. Abdillahi