Efternavn AbdelmajidAt vide mere om Abdelmajid efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdelmajid efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdelmajid.

Abdelmajid efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdelmajid, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdelmajid helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdelmajid

Se kort over efternavn Abdelmajid

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdelmajid i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdelmajid, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdelmajid, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdelmajid efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdelmajid efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdelmajid er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdelmajid i verden

 1. Marokko Marokko (2520)
 2. Tunesien Tunesien (310)
 3. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (237)
 4. USA USA (58)
 5. Algeriet Algeriet (55)
 6. Egypten Egypten (25)
 7. Sverige Sverige (18)
 8. Spanien Spanien (16)
 9. Frankrig Frankrig (16)
 10. Belgien Belgien (14)
 11. Venezuela Venezuela (11)
 12. Sudan Sudan (9)
 13. Canada Canada (8)
 14. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (6)
 15. England England (5)
 16. Nederlandene Nederlandene (5)
 17. Danmark Danmark (3)
 18. Tyskland Tyskland (2)
 19. Jordan Jordan (2)
 20. Schweiz Schweiz (1)
 21. Israel Israel (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdelmajid rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdelmajid efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdelmajid er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdelmajid er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdelmajid gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

At afgøre om efternavnet Abdelmajid eller nogle af de efternavne, der ligner Abdelmajid, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdelmajid blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdelmajid med en fælles rod.

 1. Abdelmadjid
 2. Abdelmayid
 3. Abdelmjid
 4. Abdelmagid
 5. Abdelhafid
 6. Abdelhamid
 7. Abdelmalik
 8. Abdul-majid
 9. Abdeluahid
 10. Abdelwahid
 11. Abdul majid
 12. Abdelmadjit
 13. Abdelazid
 14. Abdelali
 15. Abdelatif
 16. Abdelaziz
 17. Abdelhadi
 18. Abdelhakim
 19. Abdelhalim
 20. Abdeljawad
 21. Abdelkarim
 22. Abdellahi
 23. Abdellati
 24. Abdellatif
 25. Abdelmalak
 26. Abdelmalek
 27. Abdelmalki
 28. Abdelmanje
 29. Abdelnabi
 30. Abdelrahim
 31. Abdelsayed
 32. Abdulhamid
 33. Abdulmalik
 34. Abdel-wahid
 35. Abdelgadir
 36. Abdelati
 37. Abdeljalil
 38. Abdelhai
 39. Abdellaziz
 40. Abdelmonim