Efternavn AbdeljaouadAt vide mere om Abdeljaouad efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdeljaouad efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdeljaouad.

Abdeljaouad efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdeljaouad, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdeljaouad helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdeljaouad

Se kort over efternavn Abdeljaouad

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdeljaouad i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdeljaouad, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdeljaouad, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdeljaouad efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdeljaouad efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdeljaouad er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdeljaouad i verden

 1. Marokko Marokko (477)
 2. Frankrig Frankrig (18)
 3. Tunesien Tunesien (9)
 4. Canada Canada (2)
 5. Schweiz Schweiz (1)
 6. Algeriet Algeriet (1)
 7. England England (1)
 8. Sverige Sverige (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdeljaouad rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdeljaouad efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdeljaouad er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdeljaouad er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdeljaouad. Dette skyldes, at efternavnet Abdeljaouad ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdeljaouad, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdeljaouad.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdeljaouad, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdeljaouad, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Abdeljaoued
 2. Abdeljawad
 3. Abdellaoui
 4. Abdeljabbar
 5. Abdelouahd
 6. Abdelwahad
 7. Abdeljalak
 8. Abdeljalal
 9. Abdelraouf
 10. Abdelmaoula
 11. Abdelaoui
 12. Abdeljabar
 13. Abdallaoui
 14. Abdelaal
 15. Abdelfatah
 16. Abdelfattah
 17. Abdelhafid
 18. Abdelhamid
 19. Abdeljaber
 20. Abdellouli
 21. Abdelmajid
 22. Abdelmalak
 23. Abdelmoula
 24. Abdelnour
 25. Abdelouahed
 26. Abdelrahman
 27. Abdelraza
 28. Abdelsalam
 29. Abdelsayed
 30. Abdelwahab
 31. Abdul-ahad
 32. Abdulahad
 33. Abduljabbar
 34. Abdelmadjid
 35. Abdelouadoud
 36. Abdeljalil
 37. Abdelmayid
 38. Abdelouafi
 39. Abdeluahid
 40. Abdelwahid