Efternavn AbdelouahidAt vide mere om Abdelouahid efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdelouahid efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdelouahid.

Abdelouahid efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdelouahid, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdelouahid helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdelouahid

Se kort over efternavn Abdelouahid

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdelouahid i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdelouahid, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdelouahid, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdelouahid efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdelouahid efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdelouahid er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdelouahid i verden

 1. Marokko Marokko (443)
 2. Algeriet Algeriet (4)
 3. Frankrig Frankrig (1)
 4. Nederlandene Nederlandene (1)
 5. USA USA (1)
 6. Belgien Belgien (1)
 7. Spanien Spanien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdelouahid rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdelouahid efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdelouahid er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdelouahid er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdelouahid gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdelouahid. Dette skyldes, at efternavnet Abdelouahid ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdelouahid, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdelouahid.

At afgøre om efternavnet Abdelouahid eller nogle af de efternavne, der ligner Abdelouahid, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdelouahid blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdelouahid med en fælles rod.

 1. Abdelouahed
 2. Abdelouahd
 3. Abdeluahid
 4. Abdelouahad
 5. Abdelouahab
 6. Abdel-wahid
 7. Abdelouafi
 8. Abdelwahid
 9. Abdel wahid
 10. Abdeluahed
 11. Abdelhuahed
 12. Abdelhafid
 13. Abdelhamid
 14. Abdellahi
 15. Abdelmajid
 16. Abdelrahim
 17. Abdul-wahid
 18. Abdelmoughit
 19. Abdelouadoud
 20. Abdelmayid
 21. Abdelwahad
 22. Abdelouahhab
 23. Abdelwahed
 24. Abdelouhab
 25. Abdelahi
 26. Abdel hamid
 27. Abdel sahib
 28. Abdel rahim
 29. Abdelmagid
 30. Abd el ouahed
 31. Abdelazid
 32. Abdalahi
 33. Abdallahi
 34. Abdelah
 35. Abdelali
 36. Abdelatif
 37. Abdelaziz
 38. Abdelghani
 39. Abdelhadi
 40. Abdelhakim