Efternavn britiskeHvis du er her, er det fordi du har besluttet dig for at slå de 300 mest almindelige efternavne op i Det Forenede Kongerige. Du har helt sikkert hørt om nogle britiske efternavne, men du bliver måske overrasket over at se efternavne på denne liste, som du ikke vidste var så almindelige i et land som Det Forenede Kongerige. I denne liste har vi helt opdaterede statistiske oplysninger om de mest almindelige efternavne blandt britiske, så hvis du leder efter oplysninger om, hvorvidt dit efternavn ville skille sig ud i Det Forenede Kongerige, advarer vi dig om, at hvis det ikke er på denne liste, ja, så ville dit efternavn være noget ualmindeligt i britiske lande . Men hvis dit efternavn optræder blandt disse 300 efternavne, er vi bange for, at du bliver nødt til at skille dig ud på grund af andre kvaliteter, da du vil være ganske almindelig, hvad angår efternavne til britiske

De mest almindelige britiske efternavne

Kendte du alle disse efternavne fra Det Forenede Kongerige?

Hvis du kigger efter, vil du ved siden af hvert efternavn på denne liste finde et nummer. Dette tal er antallet af personer, der bærer det pågældende efternavn i Det Forenede Kongerige. Det er naturligvis det officielle tal, der er givet i henhold til de seneste statistikker, der er lavet i Det Forenede Kongerige, og de tager ikke hensyn til britiske, men folk, der i øjeblikket bor i landet. Så det er muligt, at du i Det Forenede Kongerige kan finde et efternavn, som du udmærket ved, at det ikke er en britiske efternavn, som kan hjælpe dig med at få en idé om, hvor mange personer fra det land, som efternavnet stammer fra, der er emigreret til Det Forenede Kongerige og har bosat sig der.

At have oplysninger om efternavne hjælper os til at få oplysninger om vores historie, men også om de forskellige landes historie. At vide, hvilke efternavne der er mest udbredte i Det Forenede Kongerige i øjeblikket, hjælper os med at tage et øjebliksbillede af landets nuværende virkelighed. På denne måde og ved at krydse de data, vi har om de nuværende britiske-efternavne, med de mest udbredte britiske-efternavne for hundrede eller to hundrede år siden, kan vi få en idé om, hvordan britiskesamfundet har ændret sig, og hvilken indflydelse migrationen kan have haft i et land som Det Forenede Kongerige.

På samme måde er det interessant at forsøge at finde ud af, hvad de aktuelle data er om de mest anvendte efternavne i de lande, der grænser op til Det Forenede Kongerige, og om de har nogen efternavne til fælles, eller om sammenfaldene tværtimod er minimale eller ikke-eksisterende. På denne måde kan vi gætte, hvilke forbindelser Det Forenede Kongerige har med sine nabolande, og om der har været mobilitet mellem landene eller ej. Som du kan se, kan et par enkle statistikker om efternavne i Det Forenede Kongerige give meget mere information, end det umiddelbart kan se ud til.

Er du blevet overrasket af nogle af disse britiske Efternavne?

Hvad synes du? Har du allerede i denne liste over 300 efternavne fra Det Forenede Kongerige set nogle, som har fanget din opmærksomhed? Har du overset et efternavn, som du troede var meget almindeligt i Det Forenede Kongerige, og som alligevel har vist sig ikke at være med på listen? Hvis du fortsætter med at søge i andre lande, vil du helt sikkert finde det efternavn, som du troede var britiske, og som viser sig at være mere almindeligt i et andet land end Det Forenede Kongerige. Nogle gange overrasker dataene os, men det er det, der opmuntrer os til at ville vide mere om efternavne og årsagerne til, at de 300 mest almindelige britiske efternavne er dem, der er præsenteret på denne liste, og ikke andre. Vi opfordrer dig til at fortsætte din forskning.