Efternavn Abdel naserAt vide mere om Abdel naser efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdel naser efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdel naser.

Abdel naser efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdel naser, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdel naser helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdel naser

Se kort over efternavn Abdel naser

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdel naser i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdel naser, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdel naser, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdel naser efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdel naser efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdel naser er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdel naser i verden

 1. Egypten Egypten (305)
 2. Algeriet Algeriet (2)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdel naser rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdel naser efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdel naser er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdel naser er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdel naser gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdel naser. Dette skyldes, at efternavnet Abdel naser ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdel naser, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdel naser, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdel naser kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdel naser, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abdel naser eller nogle af de efternavne, der ligner Abdel naser, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdel naser blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdel naser med en fælles rod.

 1. Abdul nasir
 2. Abdel kader
 3. Abdeljaber
 4. Abdelkader
 5. Abdelqader
 6. Abdel razek
 7. Abdel nabi
 8. Abdel dayem
 9. Abdel wassa
 10. Abdel raeeb
 11. Abdel-kader
 12. Abdel kamel
 13. Abdelkamel
 14. Abdelkazem
 15. Abdelkhalek
 16. Abdelmalek
 17. Abdelnabi
 18. Abdelnour
 19. Abdelouahed
 20. Abdelsayed
 21. Abdul-basir
 22. Abdelgadir
 23. Abdelhassen
 24. Abdelatef
 25. Abdelkhaleq
 26. Abdelhamed
 27. Abdelasis
 28. Abdelwahed
 29. Abdelkadir
 30. Abdul amir
 31. Abdel hadi
 32. Abdel zahra
 33. Abdel wahid
 34. Abdel wahab
 35. Abdel sattar
 36. Abdel salam
 37. Abdel sada
 38. Abdul gadir
 39. Abdelhakem
 40. Abd-el-kader