Efternavn Abdel kamel



At vide mere om Abdel kamel efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdel kamel efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdel kamel.

Abdel kamel efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdel kamel, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdel kamel helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdel kamel

Se kort over efternavn Abdel kamel

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdel kamel i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdel kamel, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdel kamel, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdel kamel efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdel kamel efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdel kamel er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdel kamel i verden

 1. Egypten Egypten (4)
 2. Algeriet Algeriet (2)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdel kamel rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdel kamel efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdel kamel er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdel kamel er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdel kamel, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdel kamel.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdel kamel kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdel kamel, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abdelkamel
 2. Abdelkamal
 3. Abdel kader
 4. Abdelkader
 5. Abdelkazem
 6. Abdelhamed
 7. Abdel naser
 8. Abdel aal
 9. Abdel razek
 10. Abdel dayem
 11. Abdel hamid
 12. Abdel raeeb
 13. Abdel-kader
 14. Abdelaal
 15. Abdelhamid
 16. Abdeljaber
 17. Abdelkarim
 18. Abdelkhalek
 19. Abdelmalek
 20. Abdelmoumen
 21. Abdelouahed
 22. Abdelqader
 23. Abdelsayed
 24. Abdelatef
 25. Abdeljalil
 26. Abdelkhaleq
 27. Abdeldjalil
 28. Abdeljalal
 29. Abdelwahed
 30. Abdelkarin
 31. Abdelkadir
 32. Abdul amir
 33. Abdul hamid
 34. Abdel hadi
 35. Abdel zahra
 36. Abdel wahid
 37. Abdel wahab
 38. Abdul karim
 39. Abdel salam
 40. Abdel sada