Efternavn Abdel nabiAt vide mere om Abdel nabi efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdel nabi efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdel nabi.

Abdel nabi efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdel nabi, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdel nabi helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdel nabi

Se kort over efternavn Abdel nabi

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdel nabi i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdel nabi, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdel nabi, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdel nabi efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdel nabi efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdel nabi er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdel nabi i verden

 1. Palæstinensisk område Palæstinensisk område (1996)
 2. Egypten Egypten (580)
 3. Syrien Syrien (10)
 4. Israel Israel (7)
 5. Canada Canada (1)
 6. Algeriet Algeriet (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdel nabi rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdel nabi efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdel nabi er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdel nabi er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

At afgøre om efternavnet Abdel nabi eller nogle af de efternavne, der ligner Abdel nabi, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdel nabi blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdel nabi med en fælles rod.

 1. Abdelnabi
 2. Abdulnabi
 3. Abdel hadi
 4. Abdel baki
 5. Abdalnabi
 6. Abdelnebi
 7. Abdelali
 8. Abdelghani
 9. Abdelhadi
 10. Abdellahi
 11. Abdellati
 12. Abdel-hadi
 13. Abdelati
 14. Abdelhai
 15. Abdelouafi
 16. Abdelgani
 17. Abdelhabib
 18. Abdelbaki
 19. Abdel wahid
 20. Abdel sada
 21. Abdelaati
 22. Abdel naser
 23. Abdelaali
 24. Abdelkabir
 25. Abdellali
 26. Abdul nasir
 27. Abdul bari
 28. Abdelahi
 29. Abdel aal
 30. Abdel latif
 31. Abdel ghani
 32. Abdel halim
 33. Abdel hamid
 34. Abdel sahib
 35. Abdel rahim
 36. Abdel abas
 37. Abdel mahdi
 38. Abdul qawi
 39. Abdelrhani
 40. Abdelbari