Efternavn AbdelbassetAt vide mere om Abdelbasset efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdelbasset efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdelbasset.

Abdelbasset efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdelbasset, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdelbasset helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdelbasset

Se kort over efternavn Abdelbasset

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdelbasset i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdelbasset, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdelbasset, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdelbasset efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdelbasset efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdelbasset er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdelbasset i verden

 1. Egypten Egypten (1037)
 2. Algeriet Algeriet (8)
 3. Tunesien Tunesien (8)
 4. Qatar Qatar (6)
 5. Kuwait Kuwait (4)
 6. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (2)
 7. USA USA (2)
 8. Østrig Østrig (1)
 9. Belgien Belgien (1)
 10. Canada Canada (1)
 11. Tyskland Tyskland (1)
 12. Frankrig Frankrig (1)
 13. England England (1)
 14. Marokko Marokko (1)
 15. Oman Oman (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdelbasset rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdelbasset efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdelbasset er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdelbasset er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdelbasset. Dette skyldes, at efternavnet Abdelbasset ofte har gennemgået mutationer.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdelbasset kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdelbasset, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abdelbasset eller nogle af de efternavne, der ligner Abdelbasset, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdelbasset blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdelbasset med en fælles rod.

 1. Abdelhassen
 2. Abdelmassih
 3. Abdeljaber
 4. Abdelkader
 5. Abdelkamel
 6. Abdelkazem
 7. Abdelmalek
 8. Abdelmanje
 9. Abdelmessih
 10. Abdelqader
 11. Abdelsayed
 12. Abdelhossein
 13. Abdelatef
 14. Abdelhamed
 15. Abdelasis
 16. Abdelwahed
 17. Abdelbaki
 18. Abdelhakem
 19. Abdel naser
 20. Abdelbaghi
 21. Abdeluahed
 22. Abdelmohsen
 23. Abdelazeem
 24. Abdel wassa
 25. Abdelbari
 26. Abdelkariem
 27. Abdelmadjit
 28. Abdeljaoued
 29. Abdalahe
 30. Abdela
 31. Abdelaal
 32. Abdelah
 33. Abdelali
 34. Abdelatif
 35. Abdelaziz
 36. Abdelfatah
 37. Abdelfattah
 38. Abdelhadi
 39. Abdelhady
 40. Abdelhafid