Efternavn AbdelkadirAt vide mere om Abdelkadir efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdelkadir efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdelkadir.

Abdelkadir efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdelkadir, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdelkadir helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdelkadir

Se kort over efternavn Abdelkadir

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdelkadir i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdelkadir, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdelkadir, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdelkadir efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdelkadir efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdelkadir er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdelkadir i verden

 1. Etiopien Etiopien (10464)
 2. Tchad Tchad (578)
 3. Egypten Egypten (153)
 4. USA USA (18)
 5. Algeriet Algeriet (17)
 6. Nederlandene Nederlandene (14)
 7. Qatar Qatar (9)
 8. Sverige Sverige (9)
 9. Wales Wales (6)
 10. Canada Canada (5)
 11. England England (5)
 12. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (4)
 13. Somalia Somalia (4)
 14. Nigeria Nigeria (2)
 15. Norge Norge (2)
 16. Sudan Sudan (1)
 17. Thailand Thailand (1)
 18. Østrig Østrig (1)
 19. Kina Kina (1)
 20. Frankrig Frankrig (1)
 21. Ghana Ghana (1)
 22. Island Island (1)
 23. Kuwait Kuwait (1)
 24. Libyen Libyen (1)
 25. Mauretanien Mauretanien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdelkadir rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdelkadir efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdelkadir er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdelkadir er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdelkadir, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdelkadir.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdelkadir, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdelkadir, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdelkadir kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdelkadir, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abdelkadir eller nogle af de efternavne, der ligner Abdelkadir, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdelkadir blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdelkadir med en fælles rod.

 1. Abdelkader
 2. Abdulkadir
 3. Abdelgadir
 4. Abdelkabir
 5. Abdelhadi
 6. Abdelkarim
 7. Abdelqader
 8. Abdelkbir
 9. Abdelkebir
 10. Abdelkarin
 11. Abdeladim
 12. Abdel-kader
 13. Abdulkader
 14. Abdel kader
 15. Abdelali
 16. Abdelatif
 17. Abdelaziz
 18. Abdelhady
 19. Abdelhafid
 20. Abdelhakim
 21. Abdelhalim
 22. Abdelhamid
 23. Abdeljaber
 24. Abdelkamel
 25. Abdelkazem
 26. Abdelkerim
 27. Abdelkrim
 28. Abdellahi
 29. Abdellati
 30. Abdellatif
 31. Abdelmajid
 32. Abdelmalik
 33. Abdelnabi
 34. Abdelrahim
 35. Abdul-amir
 36. Abdul-qadir
 37. Abdulhadi
 38. Abdulkarim
 39. Abdoulkader
 40. Abdel-hadi