Efternavn AbdelkabirAt vide mere om Abdelkabir efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdelkabir efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdelkabir.

Abdelkabir efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdelkabir, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdelkabir helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdelkabir

Se kort over efternavn Abdelkabir

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdelkabir i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdelkabir, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdelkabir, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdelkabir efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdelkabir efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdelkabir er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdelkabir i verden

 1. Marokko Marokko (409)
 2. Algeriet Algeriet (9)
 3. Egypten Egypten (4)
 4. USA USA (2)
 5. Spanien Spanien (1)
 6. Frankrig Frankrig (1)
 7. Italien Italien (1)
 8. Kuwait Kuwait (1)
 9. Rusland Rusland (1)
 10. Tunesien Tunesien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdelkabir rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdelkabir efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdelkabir er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdelkabir er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdelkabir gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdelkabir, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdelkabir, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdelkabir kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdelkabir, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abdelkabir eller nogle af de efternavne, der ligner Abdelkabir, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdelkabir blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdelkabir med en fælles rod.

 1. Abdelkbir
 2. Abdelkebir
 3. Abdelkadir
 4. Abdeljaber
 5. Abdelkader
 6. Abdelkarim
 7. Abdelnabi
 8. Abdulkadir
 9. Abdelgadir
 10. Abdelhabib
 11. Abdelkarin
 12. Abdeljabar
 13. Abdelali
 14. Abdelatif
 15. Abdelaziz
 16. Abdelhadi
 17. Abdelhafid
 18. Abdelhakim
 19. Abdelhalim
 20. Abdelhamid
 21. Abdelkamel
 22. Abdelkazem
 23. Abdelkerim
 24. Abdelkrim
 25. Abdellahi
 26. Abdellati
 27. Abdellatif
 28. Abdelmajid
 29. Abdelmalik
 30. Abdelqader
 31. Abdelrahim
 32. Abdul-amir
 33. Abdulkarim
 34. Abdulnabi
 35. Abdeljabbar
 36. Abdelati
 37. Abdelkhalik
 38. Abdeljalil
 39. Abdelmayid
 40. Abdelhai