Efternavn Abdul amirAt vide mere om Abdul amir efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdul amir efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdul amir.

Abdul amir efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdul amir, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdul amir helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdul amir

Se kort over efternavn Abdul amir

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdul amir i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdul amir, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdul amir, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdul amir efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdul amir efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdul amir er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdul amir i verden

 1. Irak Irak (80846)
 2. Brasilien Brasilien (18)
 3. Sverige Sverige (18)
 4. Afghanistan Afghanistan (13)
 5. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (6)
 6. Yemen Yemen (6)
 7. Canada Canada (2)
 8. Spanien Spanien (1)
 9. England England (1)
 10. Nederlandene Nederlandene (1)
 11. Oman Oman (1)
 12. Filippinerne Filippinerne (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdul amir rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdul amir efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdul amir er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdul amir er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdul amir gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdul amir. Dette skyldes, at efternavnet Abdul amir ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdul amir, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdul amir, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Abdul amir eller nogle af de efternavne, der ligner Abdul amir, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdul amir blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdul amir med en fælles rod.

 1. Abdul-amir
 2. Abdulhamid
 3. Abdulkadir
 4. Abdul aziz
 5. Abdul hamid
 6. Abdul gadir
 7. Abdul nasir
 8. Abdelhamid
 9. Abdul-aziz
 10. Abdul-basir
 11. Abdul-hamid
 12. Abdul-qadir
 13. Abdul-zahir
 14. Abdulahi
 15. Abdulai
 16. Abdulatif
 17. Abdulaziz
 18. Abdulhadi
 19. Abdulhakim
 20. Abdulkarim
 21. Abdullahi
 22. Abdullatif
 23. Abdulmalik
 24. Abdulnabi
 25. Abdulrahim
 26. Abdelgadir
 27. Abdelkadir
 28. Abdul majid
 29. Abdul latif
 30. Abdul karim
 31. Abdul samad
 32. Abdul jalil
 33. Abdelkabir
 34. Abdul-ali
 35. Abdulsatar
 36. Abdul bari
 37. Abdul gadhir
 38. Abdul satar
 39. Abdul malik
 40. Abdul jabar