Efternavn Abdel salamAt vide mere om Abdel salam efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdel salam efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdel salam.

Abdel salam efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdel salam, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdel salam helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdel salam

Se kort over efternavn Abdel salam

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdel salam i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdel salam, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdel salam, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdel salam efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdel salam efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdel salam er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdel salam i verden

 1. Yemen Yemen (8654)
 2. Irak Irak (7834)
 3. Egypten Egypten (3539)
 4. Kuwait Kuwait (1224)
 5. Palæstinensisk område Palæstinensisk område (904)
 6. Syrien Syrien (865)
 7. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (552)
 8. Oman Oman (168)
 9. Jordan Jordan (45)
 10. Tunesien Tunesien (9)
 11. Venezuela Venezuela (9)
 12. Canada Canada (5)
 13. Libanon Libanon (4)
 14. Skotland Skotland (3)
 15. Schweiz Schweiz (2)
 16. Niger Niger (2)
 17. Spanien Spanien (1)
 18. Israel Israel (1)
 19. Nederlandene Nederlandene (1)
 20. Sverige Sverige (1)
 21. Sydafrika Sydafrika (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdel salam rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdel salam efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdel salam er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdel salam er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdel salam gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdel salam. Dette skyldes, at efternavnet Abdel salam ofte har gennemgået mutationer.

 1. Abdel-salam
 2. Abdelsalam
 3. Abdul-salam
 4. Abdel sada
 5. Abdulsalam
 6. Abdel halim
 7. Abdelhalim
 8. Abdelmalak
 9. Abdeljalak
 10. Abdeljalal
 11. Abdelkhalak
 12. Abdel wahab
 13. Abdel sattar
 14. Abdul samad
 15. Abdelhalak
 16. Abdul satar
 17. Abdel aal
 18. Abdel gawad
 19. Abdel dayem
 20. Abdel sahib
 21. Abdel rahim
 22. Abdel abas
 23. Abdul halim
 24. Abdel lah
 25. Abdel-sattar
 26. Abdelaal
 27. Abdelali
 28. Abdelfatah
 29. Abdelhakim
 30. Abdelilah
 31. Abdeljawad
 32. Abdelkarim
 33. Abdelkazem
 34. Abdelkhalek
 35. Abdella
 36. Abdellah
 37. Abdelmalek
 38. Abdelmalik
 39. Abdelmalki
 40. Abdelmoula