Efternavn Abdel dayemAt vide mere om Abdel dayem efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdel dayem efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdel dayem.

Abdel dayem efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdel dayem, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdel dayem helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdel dayem

Se kort over efternavn Abdel dayem

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdel dayem i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdel dayem, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdel dayem, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdel dayem efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdel dayem efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdel dayem er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdel dayem i verden

 1. Palæstinensisk område Palæstinensisk område (1202)
 2. Egypten Egypten (641)
 3. Irak Irak (262)
 4. Kuwait Kuwait (145)
 5. Syrien Syrien (104)
 6. Jordan Jordan (59)
 7. Yemen Yemen (17)
 8. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (6)
 9. Canada Canada (4)
 10. Schweiz Schweiz (1)
 11. Sverige Sverige (1)
 12. Thailand Thailand (1)
 13. Tunesien Tunesien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdel dayem rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdel dayem efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdel dayem er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdel dayem er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdel dayem. Dette skyldes, at efternavnet Abdel dayem ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdel dayem, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdel dayem.

 1. Abdelkazem
 2. Abdelsayed
 3. Abdel salam
 4. Abdelhakem
 5. Abdel naser
 6. Abdel razek
 7. Abdel halim
 8. Abdel rahim
 9. Abdel raeeb
 10. Abdel kader
 11. Abdel kamel
 12. Abdel-salam
 13. Abdelhakim
 14. Abdelhalim
 15. Abdelhay
 16. Abdeljaber
 17. Abdelkader
 18. Abdelkamel
 19. Abdelkarim
 20. Abdelkhalek
 21. Abdelmalek
 22. Abdelouahed
 23. Abdelqader
 24. Abdelrahim
 25. Abdelsalam
 26. Abdullayev
 27. Abdyldaev
 28. Abdelatef
 29. Abdulsayed
 30. Abdelmayid
 31. Abdelkhaleq
 32. Abdelhamed
 33. Abd el azim
 34. Abdelwahed
 35. Abdeladim
 36. Abdel hadi
 37. Abdel zahra
 38. Abdel wahid
 39. Abdel wahab
 40. Abdul karim