Efternavn Abdul nasirAt vide mere om Abdul nasir efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdul nasir efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdul nasir.

Abdul nasir efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdul nasir, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdul nasir helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdul nasir

Se kort over efternavn Abdul nasir

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdul nasir i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdul nasir, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdul nasir, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdul nasir efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdul nasir efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdul nasir er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdul nasir i verden

 1. Pakistan Pakistan (590)
 2. Nigeria Nigeria (80)
 3. Afghanistan Afghanistan (55)
 4. Maldiverne Maldiverne (54)
 5. Malaysia Malaysia (8)
 6. Indien Indien (5)
 7. Sverige Sverige (2)
 8. Thailand Thailand (2)
 9. Uganda Uganda (2)
 10. Filippinerne Filippinerne (1)
 11. Singapore Singapore (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdul nasir rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdul nasir efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdul nasir er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdul nasir er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdul nasir gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdul nasir. Dette skyldes, at efternavnet Abdul nasir ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdul nasir, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdul nasir, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdul nasir kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdul nasir, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abdul-basir
 2. Abdul amir
 3. Abdul gadir
 4. Abdel naser
 5. Abdul-amir
 6. Abdul-qadir
 7. Abdul-zahir
 8. Abdulkadir
 9. Abdulnabi
 10. Abdul aziz
 11. Abdul majid
 12. Abdul hamid
 13. Abdul latif
 14. Abdul karim
 15. Abdul jalil
 16. Abdul bari
 17. Abdul gadhir
 18. Abdul satar
 19. Abdul malik
 20. Abdul jabar
 21. Abdel nabi
 22. Abdul qawi
 23. Abdul quadir
 24. Abdul halim
 25. Abdelnabi
 26. Abdul-aziz
 27. Abdul-baqi
 28. Abdul-hadi
 29. Abdul-hakim
 30. Abdul-hamid
 31. Abdul-jalil
 32. Abdul-karim
 33. Abdul-majid
 34. Abdul-rahim
 35. Abdul-rashid
 36. Abdul-rasul
 37. Abdul-raziq
 38. Abdul-wahid
 39. Abdul-wakil
 40. Abdulahi