Efternavn Abdel sadaAt vide mere om Abdel sada efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdel sada efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdel sada.

Abdel sada efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdel sada, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdel sada helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdel sada

Se kort over efternavn Abdel sada

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdel sada i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdel sada, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdel sada, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdel sada efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdel sada efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdel sada er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdel sada i verden

 1. Irak Irak (42805)
 2. Kuwait Kuwait (1)
 3. Yemen Yemen (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdel sada rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdel sada efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdel sada er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdel sada er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdel sada gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

 1. Abdel hadi
 2. Abdel salam
 3. Abdel-salam
 4. Abdelhadi
 5. Abdelhady
 6. Abdelraza
 7. Abdelsalam
 8. Abdel-hadi
 9. Abdel zahra
 10. Abdel wahab
 11. Abdel sattar
 12. Abdul samad
 13. Abdul satar
 14. Abdel aal
 15. Abdel gawad
 16. Abdel nabi
 17. Abdel sahib
 18. Abdel abas
 19. Abdel mahdi
 20. Abdel baki
 21. Abdel wassa
 22. Abdel kader
 23. Abdel lah
 24. Abdel-sattar
 25. Abdela
 26. Abdelaal
 27. Abdelah
 28. Abdelali
 29. Abdelfatah
 30. Abdelghani
 31. Abdelhak
 32. Abdelhay
 33. Abdelilah
 34. Abdeljawad
 35. Abdelkader
 36. Abdella
 37. Abdellah
 38. Abdellahi
 39. Abdellati
 40. Abdelmalak