Efternavn Abdel razekAt vide mere om Abdel razek efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdel razek efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdel razek.

Abdel razek efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdel razek, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdel razek helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdel razek

Se kort over efternavn Abdel razek

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdel razek i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdel razek, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdel razek, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdel razek efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdel razek efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdel razek er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdel razek i verden

 1. Egypten Egypten (10373)
 2. Palæstinensisk område Palæstinensisk område (2252)
 3. Jordan Jordan (209)
 4. Kuwait Kuwait (154)
 5. Irak Irak (94)
 6. Yemen Yemen (62)
 7. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (33)
 8. Malaysia Malaysia (3)
 9. Sverige Sverige (3)
 10. Oman Oman (1)
 11. Syrien Syrien (1)
 12. Thailand Thailand (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdel razek rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdel razek efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdel razek er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdel razek er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdel razek. Dette skyldes, at efternavnet Abdel razek ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdel razek, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdel razek.

At afgøre om efternavnet Abdel razek eller nogle af de efternavne, der ligner Abdel razek, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdel razek blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdel razek med en fælles rod.

 1. Abdel raeeb
 2. Abdelkazem
 3. Abdelkhalek
 4. Abdelmalek
 5. Abdelraza
 6. Abdel naser
 7. Abdulrazak
 8. Abdul razaq
 9. Abdel dayem
 10. Abdel rahim
 11. Abdel kader
 12. Abdel kamel
 13. Abdelaziz
 14. Abdelhak
 15. Abdeljaber
 16. Abdelkader
 17. Abdelkamel
 18. Abdelmalak
 19. Abdelmalik
 20. Abdelouahed
 21. Abdelqader
 22. Abdelrahim
 23. Abdelsayed
 24. Abdul-raziq
 25. Abdelatef
 26. Abdelkhalik
 27. Abdelkhaleq
 28. Abdellaziz
 29. Abdelhamed
 30. Abdeljalak
 31. Abdelkhalak
 32. Abdelaaziz
 33. Abdelazize
 34. Abd el azim
 35. Abdelwahed
 36. Abdul aziz
 37. Abd el aziz
 38. Abdel hadi
 39. Abdul razzaq
 40. Abdel zahra