Efternavn AbdelhakemAt vide mere om Abdelhakem efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdelhakem efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdelhakem.

Abdelhakem efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdelhakem, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdelhakem helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdelhakem

Se kort over efternavn Abdelhakem

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdelhakem i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdelhakem, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdelhakem, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdelhakem efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdelhakem efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdelhakem er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdelhakem i verden

 1. Algeriet Algeriet (2436)
 2. Egypten Egypten (1464)
 3. Marokko Marokko (4)
 4. Brasilien Brasilien (1)
 5. Frankrig Frankrig (1)
 6. Italien Italien (1)
 7. Nederlandene Nederlandene (1)
 8. Qatar Qatar (1)
 9. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (1)
 10. Yemen Yemen (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdelhakem rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdelhakem efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdelhakem er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdelhakem er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdelhakem gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdelhakem, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdelhakem, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdelhakem kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdelhakem, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abdelhakem eller nogle af de efternavne, der ligner Abdelhakem, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdelhakem blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdelhakem med en fælles rod.

 1. Abdelhakim
 2. Abdelhak
 3. Abdelhalim
 4. Abdelkazem
 5. Abdulhakim
 6. Abdelhamed
 7. Abdelhadi
 8. Abdelhady
 9. Abdelhafid
 10. Abdelhamid
 11. Abdelhay
 12. Abdeljaber
 13. Abdelkader
 14. Abdelkamel
 15. Abdelkarim
 16. Abdelkhalek
 17. Abdelmalek
 18. Abdelqader
 19. Abdelrahim
 20. Abdelsalam
 21. Abdelsayed
 22. Abdul-hakim
 23. Abdelhassen
 24. Abdelatef
 25. Abdelhai
 26. Abdelkhaleq
 27. Abdelhaq
 28. Abdelhanin
 29. Abdelhabib
 30. Abdelwahed
 31. Abdelbaki
 32. Abdeladim
 33. Abdelakrim
 34. Abdul hakeem
 35. Abdelhalak
 36. Abdeluahed
 37. Abdalkarem
 38. Abdelazeem
 39. Abdel dayem
 40. Abdel halim