Efternavn Abdul satarAt vide mere om Abdul satar efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdul satar efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdul satar.

Abdul satar efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdul satar, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdul satar helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdul satar

Se kort over efternavn Abdul satar

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdul satar i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdul satar, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdul satar, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdul satar efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdul satar efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdul satar er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdul satar i verden

 1. Pakistan Pakistan (77295)
 2. Sydafrika Sydafrika (22)
 3. Filippinerne Filippinerne (10)
 4. Sverige Sverige (7)
 5. Indien Indien (6)
 6. England England (1)
 7. Maldiverne Maldiverne (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdul satar rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdul satar efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdul satar er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdul satar er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdul satar, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdul satar.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdul satar, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdul satar, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Abdul sattar
 2. Abdulsatar
 3. Abdul-sattar
 4. Abdel sattar
 5. Abdul samad
 6. Abdul jabar
 7. Abdel-sattar
 8. Abdul-salam
 9. Abdul-samad
 10. Abdul amir
 11. Abdul jabbar
 12. Abdul latif
 13. Abdel salam
 14. Abdel sada
 15. Abdul gadir
 16. Abdul hanan
 17. Abdulsalam
 18. Abdul nasir
 19. Abdul razaq
 20. Abdel-salam
 21. Abdelfatah
 22. Abdelsalam
 23. Abdul-ahad
 24. Abdul-amir
 25. Abdul-basir
 26. Abdul-ghafar
 27. Abdul-jabbar
 28. Abdul-qadir
 29. Abdul-shakur
 30. Abdul-zahir
 31. Abdulahad
 32. Abdulatif
 33. Abduljabbar
 34. Abdulkadir
 35. Abdullatif
 36. Abdul-latif
 37. Abdulsayed
 38. Abdul aziz
 39. Abdul majid
 40. Abdul rahman