Efternavn Abdul bareeAt vide mere om Abdul baree efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdul baree efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdul baree.

Abdul baree efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdul baree, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdul baree helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdul baree

Se kort over efternavn Abdul baree

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdul baree i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdul baree, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdul baree, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdul baree efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdul baree efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdul baree er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdul baree i verden

 1. Maldiverne Maldiverne (31)
 2. Malaysia Malaysia (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdul baree rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdul baree efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdul baree er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdul baree er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdul baree gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdul baree. Dette skyldes, at efternavnet Abdul baree ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdul baree, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdul baree.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdul baree, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdul baree, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Abdul kareem
 2. Abdul ganee
 3. Abdul bari
 4. Abdul-kareem
 5. Abdulkareem
 6. Abdul karim
 7. Abdul azeez
 8. Abdul hakeem
 9. Abdul raheem
 10. Abdul hameed
 11. Abdul majeed
 12. Abdul ghanee
 13. Abdul jaleel
 14. Abdul haleem
 15. Abdul-azeez
 16. Abdul-baqi
 17. Abdul-basir
 18. Abdul-hameed
 19. Abdul-karim
 20. Abdularuf
 21. Abdulkarim
 22. Abdullayev
 23. Abdulraheem
 24. Abdul-raheem
 25. Abdullaev
 26. Abdulsayed
 27. Abdul aziz
 28. Abdul amir
 29. Abdul majid
 30. Abdul hamid
 31. Abdul latif
 32. Abdul gadir
 33. Abdul latheef
 34. Abdul rasheed
 35. Abdul samad
 36. Abdul jalil
 37. Abdel naser
 38. Abdulmateen
 39. Abdul rauf
 40. Abdul hanan