Efternavn Abdel kaderAt vide mere om Abdel kader efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdel kader efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdel kader.

Abdel kader efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdel kader, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdel kader helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdel kader

Se kort over efternavn Abdel kader

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdel kader i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdel kader, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdel kader, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdel kader efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdel kader efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdel kader er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdel kader i verden

 1. Egypten Egypten (1983)
 2. Algeriet Algeriet (498)
 3. Niger Niger (92)
 4. Venezuela Venezuela (12)
 5. Spanien Spanien (7)
 6. England England (7)
 7. Sverige Sverige (5)
 8. Canada Canada (4)
 9. Norge Norge (2)
 10. Schweiz Schweiz (1)
 11. Cuba Cuba (1)
 12. Mali Mali (1)
 13. Senegal Senegal (1)
 14. Thailand Thailand (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdel kader rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdel kader efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdel kader er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdel kader er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdel kader, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdel kader.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdel kader kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdel kader, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abdel kader eller nogle af de efternavne, der ligner Abdel kader, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdel kader blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdel kader med en fælles rod.

 1. Abdelkader
 2. Abdel-kader
 3. Abdelqader
 4. Abdelkadir
 5. Abd-el-kader
 6. Abdel naser
 7. Abdulkader
 8. Abdel kamel
 9. Abdeljaber
 10. Abdelkamel
 11. Abdelkazem
 12. Abdulkadir
 13. Abdoulkader
 14. Abdelgadir
 15. Abdel hadi
 16. Abdel sada
 17. Abdul gadir
 18. Abdelkabir
 19. Avad el kader
 20. Abdel razek
 21. Abdel dayem
 22. Abdel raeeb
 23. Abdelhadi
 24. Abdelhady
 25. Abdelkarim
 26. Abdelkhalek
 27. Abdelmalek
 28. Abdelouahed
 29. Abdelsayed
 30. Abdul-qadir
 31. Abdel-hadi
 32. Abdelatef
 33. Abdelkhaleq
 34. Abdelkbir
 35. Abdelkebir
 36. Abdelhamed
 37. Abdelkamal
 38. Abdelwahed
 39. Abdelkarin
 40. Abdeladim