Efternavn Abd-el-kaderAt vide mere om Abd-el-kader efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abd-el-kader efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abd-el-kader.

Abd-el-kader efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abd-el-kader, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abd-el-kader helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abd-el-kader

Se kort over efternavn Abd-el-kader

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abd-el-kader i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abd-el-kader, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abd-el-kader, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abd-el-kader efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abd-el-kader efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abd-el-kader er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abd-el-kader i verden

 1. Chile Chile (29)
 2. Frankrig Frankrig (6)
 3. Algeriet Algeriet (2)
 4. England England (2)
 5. Tyskland Tyskland (1)
 6. Egypten Egypten (1)
 7. Peru Peru (1)
 8. Tchad Tchad (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abd-el-kader rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abd-el-kader efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abd-el-kader er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abd-el-kader er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abd-el-kader, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abd-el-kader.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abd-el-kader, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abd-el-kader, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abd-el-kader kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abd-el-kader, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abd-el-kader eller nogle af de efternavne, der ligner Abd-el-kader, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abd-el-kader blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abd-el-kader med en fælles rod.

 1. Abdel-kader
 2. Abdelkader
 3. Abdel kader
 4. Abdelqader
 5. Abdoulkader
 6. Abdelkadir
 7. Abdulkader
 8. Abd-el-aziz
 9. Abdeljaber
 10. Abdelkamel
 11. Abdelkazem
 12. Abdul-qadir
 13. Abdulkadir
 14. Abdelgadir
 15. Abdel-hadi
 16. Abd al-qadir
 17. Abdel naser
 18. Abdelkabir
 19. Avad el kader
 20. Abdel kamel
 21. Abd-elaziz
 22. Abdel-salam
 23. Abdel-sattar
 24. Abdelhadi
 25. Abdelhady
 26. Abdelkarim
 27. Abdelkhalek
 28. Abdelmalek
 29. Abdelouahed
 30. Abdelsayed
 31. Abdul-amir
 32. Abdul-basir
 33. Abdul-hadi
 34. Abdul-kareem
 35. Abdul-karim
 36. Abdul-wadud
 37. Abdul-zahir
 38. Abdel-wahab
 39. Abdel-wahid
 40. Abdel-zahra